Number One Bookings B.V.

Danny de Munk

Prijs: op aanvraag

 

Het ras-Amsterdammertje Danny de Munk maakt als twaalfjarige in 1984 zijn debuut in de speelfilm Ciske de Rat. De door hem gezongen titelsong van de film ”Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen”, wordt een grote hit. Als een mini-uitvoering van André Hazes wordt De Munk in één klap tieneridool en hartenbreker van vele pubermeisjes. Ook de opvolger ”Mijn Stad” wordt een grote hit en bezorgt hem een sterstatus op zeer jonge leeftijd.
DANNY DE MUNK BOEKEN OP JOUW EVENEMENT

Begin 1991 doet De Munk auditie en wordt aangenomen voor de rol van Marius in de groots opgezette musical Les Misérables. De musical wordt een enorm kassucces en blijft meer dan een jaar te zien in het theater. Hij speelde de rol van Maurice zo overtuigend dat dit de start was van zijn carrière als musicalacteur.
In 2004/2005 stond Danny in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow: ”Danny de Munk live!”. Twee jaar later vierde hij zijn 25 jarig jubileum in een uitverkocht Ahoy.
DANNY DE MUNK BOEKEN

Hij maakte de solo platen/cd’s Danny de Munk, ’N Jaar Later, Geen Wereld Zonder Jou, Vrienden Voor Het Leven. de Engelstalige cd Danny en Mijn Levenslied. Zijn nieuwste single, ‘Bij Elke Slok’, is zijn eerste single van 2020. Met dit lied keert Danny terug naar waar hij ooit begon; het levenslied. Beluister ‘Bij Elke Slok’ hieronder!

Chat met ons