Number One Bookings B.V.Ernst & Bobbie

Ernst & Bobbie
  • Prijs opvragen

Spannende avonturen, 2 vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker geen geweld zijn de ingrediënten van deze populaire kindershow. In 30 minuten Ernst, Bobbie en de Rest helpen, zingen, verzinnen en joelen de kinderen mee, zelfs de aanwezige ouders spelen een rol, want interactief is het zeker!

De makers van Ernst, Bobbie en de rest, Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma’s voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd legden zij de basis voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest. Bijna 2 jaar later zag KinderNet 5 het programrna van Ernst en Bobbie en vroeg hen bij de kinderomroep in dienst te treden. Vanaf die tijd waren zij medeverantwoordelijk voor de programma-aankoop en werkten zij mee aan de programmering van KinderNet 5.

Hoewel zij op dat moment geen eigen televisie-programma meer hadden, bleven zij wel optreden met hun theaterprogramma. Door hun redactiewerk bij KinderNet 5 zagen zij door de jaren heen duizenden uren kindertelevisie aan zich voorbijtrekken. Op basis van hun jarenlange speelervaring en de enthousiaste reacties van de kinderen tijdens de theatershows zijn zij een must voor top-entertainment voor de kinderen.

 

 

Chat met ons