Number One Bookings B.V.Frank van Etten

Frank van Etten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met band

Zoals vele artiesten begon ook Frank van Etten zijn zangcarrière in de vertrouwde omgeving thuis. Hij begon vooral het optreden leuk te vinden. Dat was voor hem in die jaren de rede om aan de vele talentenjachten in het land mee te doen.

 

Menig keer kwam hij thuis met een eerste plaats en mede door het succes op de deze talentenjachten kwam er vraag naar optredens in het land. Door zijn jeugdige leeftijd, hij begon al toen hij twaalf jaar oud was, waren de optredens natuurlijk niet zo frequent doch daar waar hij kwam was het altijd feest.

Zijn eerste single “Pluk alle sterren” kwam uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders en bij Radio Nationaal. Zo ook zijn tweede single “Geluk”, maar de echte doorbraak kwam met zijn derde single “Leef als een zigeuner”.

 

Frank van Etten kan niet stil blijven zitten. Terwijl de single ‘Voor Jou’ als een speer gaat op Spotify en Youtube lanceert hij zijn nieuwe single: ‘Lach, Leef, Huil & Bid’. Ook zal Frank vanaf 1 september 2020 komen met zijn nieuwe programma ‘Frank van Etten Zingend Onderweg! Deze zal te zien zijn op social media en via het platform NL Muziek. Dit programma zal een gezellige, muzikale en een emotioneel gevoel brengen bij elke kijker! Houdt Frank van Etten zijn social media vooral in de gaten voor elk nieuwtje.

Chat met ons