Number One Bookings B.V.

Hilversum House Mafia

Hilversum House Mafia

Prijs: op aanvraag

Domien Verschuuren + Tjitse Leemhuis (3FM) = Hilversum House Mafia. Back to back mixten ze de nieuwste en heetste tracks, gecombineerd met de lekkerste meezingers van de laatste 20 jaar aan elkaar! Altijd zin in een feestje, altijd klaar om te gaan.

Het afgelopen jaar maakte de Hilversum House Mafia een succesvolle start met veel toffe optredens in het hele land. Zo stonden zij o.a. op het Zo. Festival in Lieshout, het Kei Festival in Lochem en Freshtival in Enschede, maar ook in vele clubs in Nederland (o.a. FOX Stadskanaal, Crazy Horse Hardenberg en City Lido Groenlo).

Hilversum House Mafia is een project van 3FM DJ’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis, die naast hun radiowerkzaamheden graag het publiek in het land vermaken op de beste feestjes. Bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, sexy urban beats en de beste house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Je hoort de muziek die je écht wilt horen!

Een optreden van de Hilversum House Mafia betekent de nieuwste hits in een stevige housebeat, sfeer verhogende confettiknallers en één doel: een uitzinnige menigte in de zaal!

Chat met ons