Number One Bookings B.V.Loco Loco Discoshow

Loco Loco Discoshow

Prijs: op aanvraag

Het leven is compleet als je bij de Loco Loco Discoshow bent geweest. De Dj’s van deze discoshow gaan verder dan alle anderen, want wat moet een Dj met latex, korfbalbekers en bladblazers? De tweelingbroertjes Henry en Henrie Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, Dancing, Karaokebar en Rockcaf√©. Plaatjes van diverse pluimage komen voorbij; zinnige, onzinnige maar vooral feestelijke dansplaatjes.

Ze zijn de voetzoeker in een volle disco, gegarandeerd dat de voetjes van de vloer gaan! Hun vaste gast-Dj Stevie Starlight laat bij elk optreden een onuitwisbare indruk achter. Samen met de tweelingbroertjes brengt hij tussen de vele lekkere dansplaatjes door in hoog tempo nutteloze maar vermakelijke interactieve spelletjes. Wat te denken van The Allround Dancing Championships en de inmiddels wereldberoemde Sambaballen Competitie. Dit alles overgoten met een saus van sex-appeal en choreografisch geklungel.

Deze ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest beleven al vele jaren een sterrenstatus dankzij optredens op Pinkpop, Lowlands, Terschellings Oerol en ook Giel Beelen van 3FM doet regelmatig een beroep op de Loco’s. Daarentegen zullen ze niet snel muziek awards of culturele prijzen in de wacht slepen, maar de publieksprijs winnen ze bij elk optreden. De uitspraak je had er bij moeten zijn wordt na afloop vaak gemaakt, maar als je onzin serieus neemt blijf dan vooral thuis! Kortom, alles Loco?

https://www.youtube.com/watch?v=qnWvNF34v9M

Chat met ons