Number One Bookings B.V.Party Animals

Party Animals

Weinig introductie behoeven de 3e generatie gabbers van the Partyanimals. Al sinds de jaren 90 staat de heren onderleiding van het producers duo Flamman & Abraxas aan het hoofd van de happy hardcore scene.

 

Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go,  Xanadu , Aquarius scoorden zijn vele hits in de hitparade en de uitgaansscene. Samen met MC Remsy stonden de producers van The Partyanimals als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met “You Got To Believe” – maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met “Email To Berlin” op het Nationaal Songfestival in 1999.

 

Ook zangeres Suzanne Mangar is een belangrijke factor in het succes van the Partyanimals . Ze zong o.a mee op dit sMellow, “Aquarius”, “Whatever” en “Atomic” in de begintijd, maar is nog steeds te horen in “Xanadu” en “Wazzup” Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als “Bad Boys”, “Animal Song”, “Electricity” en “Do You Want To Hold Me?”.

Chat met ons