Number One Bookings B.V.Romy Monteiro

Romy Monteiro

Prijs aanvraag

Romy’s carrière begint bij haar onverwachte deelname aan ‘The Voice Of Holland’ in 2014. Tijdens de blind auditions verrast ze met ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston. Alle vier de coaches zijn onder de indruk van haar unieke stemgeluid en draaien vol overtuiging. Uiteindelijk schopt Romy het tot de kwartfinale.

 

Ook in de Nederlandse muziekwereld blijft het talent van Romy niet onopgemerkt. Er volgt een 3-jarig contract bij 8Ball, een grote speler in de muziekbranche. Zij zien in Romy een artieste met internationale allure.

In 2015 wordt Romy gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical ‘The Bodyguard’, een verfilmd verhaal waarin de muziek van Whitney Houston de rode draad is. Deze door Albert Verlinde en Stage Entertainment geproduceerde musical, groeit uit tot de meest succesvolle musical van het seizoen 2016/2017

Na het succes van The Bodyguard verschijnt in 2018 Romy’s eigen muziek. Haar eerste single ‘Stone By Stone’ is een feit en wordt door een groot publiek gewaardeerd. Ook haar tweede single ‘Think About It’ wordt laaiend enthousiast ontvangen.

https://www.youtube.com/watch?v=cmDjEuOUkVA

https://www.youtube.com/watch?v=beAfNnpUmkc

Chat met ons