Number One Bookings B.V.Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Optredens in 2022 € 3495,- excl.

Biografie Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998, te Leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Zijn zangtalent ontdekte zijn ouders, vader: Mart Hoogkamer en moeder: Diana Vermeer, al op 6 jarige leeftijd. Mart’s vader is zelf in 1985 kindsterretje geweest. Na het winnen van een talentenjacht kreeg Mart sr. een platencontract bij: Willem van Kooten. En bracht zijn eerste plaatje uit, genaamd: “Trofee”

Hierna heeft Mart sr een cover in gezongen met de titel: “Wij blijven vrienden”. Nu na zoveel jaar, wil zijn zoon (Mart) hiermee doorgaan en eventueel in nieuw jasje uitbrengen. Zoals eerder vermeld begon Martje op 6 jarige leeftijd in de huiskamer op de geluidsinstallatie met microfoon van zijn vader. En zong op menige verjaardagen en feestjes. Op 10 jarige leeftijd deed Mart mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren” De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. Rene Froger, Mart werd hiermee 2e hierna is Mart, meer voor de lol, blijven zingen op feestjes ed.

Op 16 jarige leeftijd zong Mart op een verjaardag in een zaaltje. De DJ van deze avond merkte jonge Mart op door zijn intrigerende en gevoelige stemgeluid. De betreffende DJ zag potentie in Mart om met zingen door te gaan. In eerste instantie zag de jonge Mart hier weinig in. Hij liet het gesprek voor wat het was en bleef alleen af en toe zingen op feesten en partijen. Een jaar later gebeurde wederom hetzelfde op een feestje. Mart en Robert raakte weer in gesprek en besloten samen voor Mart’s zangcarrière te gaan.

Mart Hoogkamer Boeken

In deze periode gaf Moeder Diana, Mart op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent” Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist ,de toen nog 17 jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2de geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering. Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti De single release van dit prachtige nummer: “Lachen, beetje huilen” zal plaatsvinden op 9 September dit jaar

Het afgelopen jaar heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen Dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. Zowel het gezin Hoogkamer (vader, moeder en broertje Luciano) als familie en vrienden, steunen Mart daar waar ze kunnen. Mart is idolaat van Willy Alberti en Andre Hazes.. En ondanks zijn jonge leeftijd, weet hij het stemgeluid en de emotie, feilloos over te brengen Wat vooral het oudere publiek, zo nu en dan, tot menig traan kan roeren. Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire. En heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden.

Mart is een lieve jongen met zijn hart op de goede plek. Een lekker smoeltje en een gouden keeltje. Wij denken dan ook dat we nog veel van Mart zullen gaan horen. En hopen dat hij de kans krijgt zich te kunnen ontplooien tot de artiest die hij kan en wil zijn!

Chat met ons