Number One Bookings B.V.Stef Ekkel

Stef Ekkel
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: De Woonboot, Liever te dik in de kist

Biografie Stef Ekkel

Stef Ekkel deze geweldige zanger had in zijn inmiddels 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op een terrasje”, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot”. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Optredens voor vele tv-programma’s waaronder “Muziek op het plein” van de TROS en optredens tijdens de megapiratenfestivals en de Nacht van Oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse singles zoals “Shanghai”, “Kufstein” en “Laat de glazen nu maar klinken” alsmede twee dvd’s.

In 2009 komt het nieuwe cd-album van Stef uit: “Lekker Gezellig”. Van dit album komen twee hits: “Sierra Madre” en “Ik schrijf je naam”.

Voor de single “De woonboot” ontvangt Stef Ekkel op 5 november 2009 een gouden plaat!

In het najaar van 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes: “De smokkelaar”. De godfather van het Nederlandse lied benoemt Stef in een interview met de Telegraaf tot zijn opvolger.

De eerste single van 2010 verschijnt begin juni. “Hopeloos” klinkt weer fantastisch en Stef Ekkel laat hiermee zien dat hij een blijver is!

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke stemgeluid en geweldige liedjes een echte belevenis en overal waar hij opgetreden heeft wordt hij teruggevraagd.

Chat met ons